Torsk og toast.

Torsken med dobbeltsidig toast. Her serveret med urter, et par kartofler og lidt frisk esdragon.

My Recipe

Ingredienser til 4 personer

  • ½ stor torsk
  • 4 skiver toastbrød
  • Garniture efter smag, f.eks. grillet blomkål, torke fumé, lakridsnoter.

Fremgangsmåde

  1. Torsken ordnes og alle ben pilles ud. Der skæres passende stykker ud - svarende til toastbrøddet.
  2. Toastskiverne rulles meget flade med en kagerulle, og trokestykket lægges oven på.
  3. Torsketoasten steges på brødsiden, nænsomt, ved svag til middel varme. Når brøddet er sprødt, vendes toasten ogs steges et øjeblik på den anden side, hvorefter den serveres.
  4. Den anrettes med den valgte garníture og sauce.

Tip.

Hvis man skæres skorpen af brødet er det lettere et udrulle det meget fladt. Opskrift på fiskefond er anført for sig selv på samme dato 26. SEP 2016.

Per Voss Kjærgaard

Per Voss var tidligere køkkenchef på hotel Marienlyst i Helsingør. Siden 1. december 2015 har han været hovmester i Skovshoved Havn, hvor han har overtager styringen af Restaurant Sejlklubberne.