Opskrift ikon

Opskrift

Varmrøget laksesalat

Betina Repstock har besøgt Madholdet 10 gange, og har bragt Madholdet…

Laksesalat

Varmrøget laksesalat

4 personer / Udskriv denne sideUDSKRIV / DEL MED EN VEN

Ingredienser

250 g varmrøget laks (gerne den med peber)
3 spsk creme fraiche (store)
saft fra ¼ citron
kvart bundt dild
halv rødløg
friskkværnet peber
hjertesalat til skål
1 æble

Fremgangsmåde

  1. Start med at fjerne skindet fra laksen og riv derefter laksen ra hinanden, så den bliver til strimler.
  2. Hak rødløget og den friske dild fint. Gem lidt løg og dild til pynt
  3. Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
  4. Skær roden af salaten, og skyl bladene enkeltvis i koldt vand. Tør bladene af i køkkenrulle.
  5. Skyl æblet og skær det i fine tern. Skal de stå et stykke tid, skal de vendes i citronsaft for ikke at blive brune.
  6. Fyld en skefuld laksesalat i hver salatblad, Brug helst de små blade. Pynt med æbletern, løg og dild.