Opskrift ikon

Opskrift

Torsk og toast

Torsk og toast

personer / Udskriv denne sideUDSKRIV / DEL MED EN VEN

Ingredienser

Torsk og toast

halv stor torsk
4 skiver toastbrød
Garniture efter smag, f.eks. grillet blomkål, torke fumé, lakridsnoter

Fremgangsmåde

  1. Torsken ordnes og alle ben pilles ud. Der skæres passende stykker ud – svarende til toastbrøddet.
  2. Toastskiverne rulles meget flade med en kagerulle, og trokestykket lægges oven på.
  3. Torsketoasten steges på brødsiden, nænsomt, ved svag til middel varme. Når brøddet er sprødt, vendes toasten ogs steges et øjeblik på den anden side, hvorefter den serveres.
  4. Den anrettes med den valgte garníture og sauce.
Hvis man skæres skorpen af brødet er det lettere et udrulle det meget fladt. Opskrift på fiskefond er anført for sig selv på samme dato 26. SEP 2016.