Opskrift ikon

Opskrift

Stenbidderrogn med jordskokker og kyllingeskind

Forret til afslutningsaftenen med fruer

Stenbidderrogn med jordskokker og kyllingeskind

Forret til afslutningsaftenen med fruer

4 personer / Udskriv denne sideUDSKRIV / DEL MED EN VEN

Ingredienser

Stenbidderrogn med jordskokker og kyllingeskind

300-400 gr. stenbidderrogn, renset vægt.
citronsaft
salt og peber
2 kyllingeskind
4 spsk jordskokketern
4 spsk creme fraiche 18 %
Evt. en krydderurt til pynt, f.eks brøndkarse

Fremgangsmåde

  1. Smag den rensede rogn til med citronsaft, salt og peber. Kom det op i en sigte, og lad det dryppe af. Saltet vil trække væde ud af rognen.
  2. Bred kyllingeskindet ud på et stykke bagepapir og drys med salt. Bag det gyldent og sprødt i ovenen ved 200 grader. Køl af og hak det i små tern.
  3. Dyp jordskokketernene i kogende vand i ca. 1 min. De skal stadig være sprøde men ikke rå.
  4. Ved anretningen kommes jordskokketernene i bunden, rognen ovenpå og til sidst drysses kyllingeskindet over. Kom crem fraiche omkring. Pynt evt. med en krydderurt.