Opskrift ikon

Opskrift

Stegt fasanbryst med kantarelsauce

..garneret med marinerede bær, sellerisalat, foie gras og pommes rösti

Torben Skandrup har i 25 år drevet restaurant “Den Sorte Ravn” på den…

Fasanbryst med kantarelsauce

Stegt fasanbryst med kantarelsauce

..garneret med marinerede bær, sellerisalat, foie gras og pommes rösti

personer / Udskriv denne sideUDSKRIV / DEL MED EN VEN

Ingredienser

Fasan

2 stk fasaner

Kantarelsauce

250 g kantareller
250 ml piskefløde
Rosmarin

Sellerisalat

Bladselleri
Piskefløde
Citron
Salt og peber

Andelevermousse

250 g andelever eller rå foie gras
2 stk små æg (eller 1 stort)
5 dl piskefløde
2 spsk smør og andefedt
Cognac til tilsmagning

Tilbehør

Bær

Fremgangsmåde