Opskrift ikon

Opskrift

Skindstegt torsk på lange broccoli

Betina Repstock har besøgt Madholdet 10 gange, og har bragt Madholdet…

Ret 5

Skindstegt torsk på lange broccoli

4 personer / Udskriv denne sideUDSKRIV / DEL MED EN VEN

Ingredienser

Skindstegt torsk og broccoli

800 g torskefilet
8 stænger broccoli - se tips.
2 æbler
2 skalotteløg
4 spsk æblemost
peberrod
60 g smør
olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Skrab skæl af fisken og del den i portionsstykker. Stil den koldt.
  2. Skær æbler og løg i små tern. Riv peberroden.
  3. Lige før servering steges de hakkede løg gyldne i smør i en gryde.
  4. Fisken steges på en gloende varm pande.
  5. Broccolien skylles og efterses før den dampes i løgsmørret sammen med revet peberrod, æbletern og æblemost. Den smages tiol med salt og serveres til torsken.

TIP!

Almindelig broccoli kan bruges, men retten bliver bedre, hvis der anvendes broccoli med lange stængler, "lange broccoli"