Opskrift ikon

Opskrift

Roulade med chokoladecreme

Jesper Jans har været med på madholdet næsten alle år, og vi kender ha…

Roulade med chokoladecreme

Roulade med chokoladecreme

4 personer / Udskriv denne sideUDSKRIV / DEL MED EN VEN

Ingredienser

200 g sukker
200 g afskallede hasselnødder
6 stk æggehvider
Lidt salt
3 dl piskefløde
150 g chokoladeknapper
Bærblanding frisk eller frossen
Lidt sukker

Fremgangsmåde

1. Blend ⅔ af sukkeret med hasselnødderne til det er findelt 2. Pisk hviderne stive og tilsæt resten af sukkeret lidt ad gangen. Pisk til sej og skinnende 3. Vend nøder/sukker med hviderne og bag på et sukkerdrysset bagepapir. Pas på at det ikke bliver helt tørt. 4. Varm fløden sammen med chokoladen og køl det ned til iskoldt ikke frossen 5. Pisk til det bliver stift 6. Fordel cremen over nøddebunden og rul det sammen til en roulade. 7. lav en coulis af bær tilsat en passende mængde sukker – server til

Relaterede opskrifter

Flere opskrifter fra Dessert    |   Gå til alle opskrifter

Se også  Bagværk  Dessert  Forret  Hovedret  Snack  Tilberhør