Opskrift ikon

Opskrift

Profiteroles med sirup.

Jesper Vollmer har i mange år arbejdet som køkkenchef ved Kongehuset.…

profiteroles

Profiteroles med sirup.

4 personer / Udskriv denne sideUDSKRIV / DEL MED EN VEN

Ingredienser

Profiteroles med sirup

2.5 dl sødmælk
125 g smør
1 knivspids salt
1 spsk sukker
2.5 dl hvedemel
4 store æg

Fremgangsmåde

Kog mælk og smør op. Kom mel, sukker og salt i og bag som til en smørbolle. Tag den fra varmen, og lad den køle lidt. Pisk 1 æg i ad gangen og kom på sprøjtepose. Sæt 24 små tårne ud på bagepladen, og bag 15-20 min. ved 210 gr. Drys flormelis på og servér med sirup.

Relaterede opskrifter

Flere opskrifter fra Dessert    |   Gå til alle opskrifter

Se også  Bagværk  Dessert  Forret  Hovedret  Snack