Opskrift ikon

Opskrift

Marineret laks med balsamico

Jan Pedersens er uløseligt forbundet med restaurationsnavnet “Cocotte”…

marineret laks med balsamico

Marineret laks med balsamico

personer / Udskriv denne sideUDSKRIV / DEL MED EN VEN

Ingredienser

Laks

Rimmet laks
Asparges
Iceberg salat
Hakket skalotteløg
Hakket persille

Sauce

Skalotteløg
Hvidløg
Rødvin
Balsamico
Creme Fraiche 38%

Fremgangsmåde

  1. Sautér de snittede asparges, salat og skalotteløg i smør. Tilsæt persille. Kommes i ring. Laksen rundt om.
  2. Sauce: Sautér skalotteløg og hvidløg. Tilsæt rødvin og kog helt ned. Tilsæt balsamico og kog helt ned. Blend dette med lidt creme fraiche. Afkøl. Røres med creme fraiche til en syrlig rund smag. Lægges rundt om laksen.