Opskrift ikon

Opskrift

Lam i spinat

Stefan Svane er køkkenchef på Filmskolen og har været tilknyttet Lars…

lam spinat naan 2

Lam i spinat

5 personer / Udskriv denne sideUDSKRIV / DEL MED EN VEN

Ingredienser

Lam i spinat

1 kg lam skåret i tern
1 hakket løg
1 laurbærblad
4 tsk stødt koriander
1 spsk sennepsfrø
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk chilipulver
1 tsk gurkemeje
4 spsk græsk yoghurt
2 cm frisk ingefær
3 knuste fed hvidløg
1 kg frosset spinat
0.25 tsk salt
0.5 spsk olie
6 spsk citronsaft
1 kop kikærter

Fremgangsmåde

  1. Varm olien i en gryde, og svits løgene over medium høj varme under konstant omrøring, indtil de er bløde.
  2. Rør lammekødet med krydderierne, og kom det i gryden og svits med. Tilsæt yoghurt lidt efter lidt ved høj varme. Hæld vand på, så det dækker kødet. Læg låg på gryden og lad det simre i ca. 1 time til kødet er mørt.
  3. Derefter tilsættes spinaten og den overskydende væske koges væk. Smag til og server, f.eks. med nan. Se evt. opskrift fra samme aften (16 januar 2017).