Opskrift ikon

Opskrift

Kyllingelever (hachis) med sommeræbler på crostini

Kyllingelever (hachis) med sommeræbler på crostini

4 personer / Udskriv denne sideUDSKRIV / DEL MED EN VEN

Ingredienser

Kyllingelever med sommeræbler på crostini

150 g kyllingelever
1 æble
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
0.5 tsk olie
1 kvist frisk rosmarin
1 spsk æbleeddike
1 tsk honning
Salt og peber
1 stk flûte

Fremgangsmåde

  1. Skræl og hak løget i fine tern. Skræl og hak hvidløget. Æblerne skæres i små tern, kernehus kasseres. Skær leveren ud i meget små tern.
  2. Brun løgene i olien, tilsæt hvidløget lige til sidst og hæld dem over på en tallerken. På samme pande høj varme, brunes nu leveren, så leveren får god brun farve. Nu kommes løg og æbler på panden, rosmarinen hakkes groft og tilsættes ligeledes..
  3. Eddike og honning tilsættes og der smages til med salt. Flûte skæres i skiver og ristes.
  4. På hver skive flûte kommes en skefuld lever hachis og der krydres med kværnet sort peber.

En lille ret, der kan bruges som en af mange til en middag – a la italiensk stil, hvor alle spiser lidt af hver af de mange retter.

Retten kan også bruges som en forret eller en frokostret, som appetizer eller tapas.