Opskrift ikon

Opskrift

Kold Skaldyrs-gazpacho

Jan Pedersens er uløseligt forbundet med restaurationsnavnet “Cocotte”…

gazpacho

Kold Skaldyrs-gazpacho

personer / Udskriv denne sideUDSKRIV / DEL MED EN VEN

Ingredienser

Garniture

1 tomat
halv agurk
hummer

Kold Skaldyrs-gazpacho

0.25 dl hvidvinseddike
0.5 dl olie
3 dl skaldyrsfond
2 tomater
kvart agurk
0.5 løg
0.5 stk rød peberfrugt
0.5 fed hvidløg

Fremgangsmåde

  1. Skræl og kog løget, skær de øvrige grøntsager i tern og kom samtlige ingredienser i en blender. Blend det godt igennem, si suppen gennem en sigte og køl den ned.
  2. Garniture: Kog hummeren i letsaltet vand i 15 min., tag den op og køl den af. Pil kødet ud og skær det i mindre stykker. Skær ligeledes tomat og agurk i mindre stykker.
  3. Anretning: Hæld den kolde suppe på frosne kopper og kom garnituren i.
Alle andre skaldyr kan anvendes: Rejer, krebs, jomfruhummer, østers osv.