Opskrift ikon

Opskrift

Kejserlig svampesuppe

I forbindelse med Prins Henriks død og begravelse, brugte vi hans 2. k…

Svampesuppe

Kejserlig svampesuppe

4 personer / Udskriv denne sideUDSKRIV / DEL MED EN VEN

Ingredienser

6 cl hønsefond
4 æg
250 g forskellige svampe
1 spsk olivenolie
4 dl hønsefond
Kørvel til pynt
Salt og peber
4 pæne hele basilikumblade

Fremgangsmåde

  1. Rør noget af hønsefonden sammen med æggene og krydr med salt og peber. Si suppen og fordel den i 4 ildfaste suppeskåle. Dæk hver kop med film og damp suppen i vandbad under låg i 10 min. Lad suppen hvile i 3 min. , til en fast konsistens.
  2. Rens svampene og skær dem i kvarte. Svits dem i lidt olie på panden og krydr med salt og peber.
  3. Varm resten af hønsefonden. Fordel svampene i suppeskålene og hæld den varme fond over. Pynt med kørvel og server straks