Opskrift ikon

Opskrift

Jomfruhummer på bund af tomat og krydderurter

Jesper Jans har været med på madholdet næsten alle år, og vi kender ha…

jomfruhummer

Jomfruhummer på bund af tomat og krydderurter

personer / Udskriv denne sideUDSKRIV / DEL MED EN VEN

Ingredienser

Jomfruhummer på bund af tomat og krydderurter

750 g jomfruhummerhaler
400 g cherrytomater
2 skalotteløg
2 fed hvidløg
Krydderurter, salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Jomfruhaler: Pil skallerne af og hak dem groft. Husk at fjerne tarmen. Steg halerne hurtigt på varm pande. (Senere)
  2. Hak skalotteløget og hvidløget meget fint og halver tomaterne. Tilsæt krydderurter, olie, salt og pepper. Bland og varm det i en oven ved ca. 180 grader til tomaterne netop bliver bløde.
  3. Anret de varme haler på en bund af tomatblandingen.
  4. Server brød til.
Brug evt. de afpillede jomfruhummerskallerne til sovs eller fond til andre retter.