Opskrift ikon

Opskrift

Hummer, saltet yoghurt, pærer og lakridsnoter

Avanceret kursus: (Næsten) ingen opskrift.

Hummer, saltet yoghurt, pærer og lakridsnoter

Avanceret kursus: (Næsten) ingen opskrift.

personer / Udskriv denne sideUDSKRIV / DEL MED EN VEN

Ingredienser

IMPROVISERET

Hummer
Yoghurt
Pærer
Lakrids

YOUGHURT BLANQUETTE SAUCE

500 ml yoghurt
200 ml æggeblomme
200 ml hønsefond
500 ml smør
1 citron
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Improviser! Man kan evt. erstatte saltet youghurt med en yoghurt blanquette sauce, som fremstilles således:
  2. YOGHURT BLANQUETTE SAUCE: Smør og fond koges op. Creme fraiche og æggeblomme kommes i gryde og piskes, legeres op. Kom smeltet smør og fond ned i massen, lidt ad gangen, og pisk det hele sammen. Kom i gryde og varm igennem, pas på det ikke skiller (æg). Smag til med salt, citron og rygeost