Opskrift ikon

Opskrift

Fiskefond (til clam chowder)

Peter Hørning er en ekstraordinær kok der har bragt nogle fantastiske…

Opskrift foto mangler

Fiskefond (til clam chowder)

personer / Udskriv denne sideUDSKRIV / DEL MED EN VEN

Ingredienser

Fiskefond

3 kg fiskeben
Porretop
2 løg
2 hvidløg
1 lille bundt dild
10 hele peberkorn

Fremgangsmåde

Alle urter renses og skæres ud i tern ½ x ½ cm og sauteres i olie. Hæld vand og hvidvin på og kog op. Tilsæt fiskeben og kog i 15-20 min. Lad fonden trække i 15 min. Herefter sigtes fonden, og så er den klar til brug.
Fiskefonden kan bruges til New England Clam Chowder (opskrift på samme dato) eller til mange andre typer fiskeretter.Opskrift fra "Kokken og Kærligheden" af Peter Hørning