Opskrift ikon

Opskrift

Asparges med ramsløgsvinaigrette og ventreche

Mellemret til afslutningsaften med fruer

Asparges med ramsløgsvinaigrette og ventreche

Mellemret til afslutningsaften med fruer

personer / Udskriv denne sideUDSKRIV / DEL MED EN VEN

Ingredienser

Asparges med ramsløgsvinaigrette og ventreche

16-24 aparges (afhængig af størrelse) , gerne blandede hvide og grønne
1 håndfuld ramsløg
2 spsk kapers
8 cornichons
1 skalotteløg
2 hårdkogte æg
Ventreche- eller bacontern, sprødstegt og genre godt peberkrydret.
Olivenolie
Æbleeddike

Fremgangsmåde

  1. Skræl de hvide asparges, og fjern den træede nederste del. På de grønne asparges brækkes den sejde nederste del af. Kog de hvide lge akkurat møre i saltet vand, og blancher de grønne ganske kort. De skal stadig have bid…
  2. Lav en grov salsa af alle de resterende ingredienser, dæk dem med olien, og smag til med eddike, salt og peber.
  3. Anret de hvide og grønne asparges, drys ventreche- eller bacontern samt de hakkede æg over, og hæld vinaigretten over til sidst.

TIP!

Ventreche er tørsaltet svinebryst med peber. (ikke røget). I stedet kan bruges røget bacon, helst tørsaltet.