Opskrift ikon

Opskrift

Andelever mousse

Andelever mousse

4 personer / Udskriv denne sideUDSKRIV / DEL MED EN VEN

Ingredienser

250 g andelever
2 fed hvidløg
Frisk esdragon
1.25 dl mælk
1 æg
1.25 dl piskefløde
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Blancher hvidløg i kogende vand og gentag blancheringen 3 gange. Blancher esdragonen og hak den fint. Blend andeleveren med sødmælken; tilsæt ægget og blend yderligere i et minut.
  2. Si det hele over i en røreskål. Rør piskefløde, esdragon, salt og peber i. Purér det kogte hvidløg gennem en sigte og vend det i levermoussen.
  3. Hæld moussen i en passende form, og stil den i vandbad i midten af ovnen ved 150 grader i 30 – 40 minutter.
  4. Andelever mousse kan spises lun eller kold. F. eks. med en lun brioche som tilbehør.

TIP!

Hvorfor ikke smage en rødvin fra Cahors til den.