Opskrift ikon

Opskrift

Andelår med glaserede løg

Betina Repstock har besøgt Madholdet 10 gange, og har bragt Madholdet…

Ret

Andelår med glaserede løg

4 personer / Udskriv denne sideUDSKRIV / DEL MED EN VEN

Ingredienser

Andelår med glaserede løg

4 andelår
2 løg
Andefedt
Hønsefond
Timian, salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kom andelår og timian i en gryde, dæk dem med hønsefond, og kog dem under låg i 1 time, eller måske lidt mere, til de er møre.
  2. Skræl løgene og halver dem, og lad dem koge med de sidste 15 min.
  3. Fisk lår og løg op af gryden og læg dem på bagepair. Lårene krydres med salt og peber. De bages i ovenne i ca. 20 min. ved 200 grader, til skindet er sprødt
  4. Imens kogens fonden ind til en kraftig sky. Der skal være ca. 1½ dl.

TIP!

Andelårene kan f.eks. serveres med fyldte squash med chimichurry. Opskriften findes også på hjemmesiden under den 25 SEP 2017.