Warning: Declaration of AVH_Walker_Category_Checklist::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/madholdet.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/4.2/class/avh-ec.widgets.php on line 0

Warning: Declaration of AVH_Walker_CategoryDropdown::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/madholdet.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/4.2/class/avh-ec.core.php on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/madholdet.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/4.2/class/avh-ec.widgets.php:0) in /var/www/madholdet.dk/public_html/wp-content/themes/cookbook/functions.php on line 569
Kokkeliste - Madholdet

Madholdets Kokke

Her finder du en liste over kokke der har besøgt Madholdet siden 2015. Klik på en kok for at se hvilke retter de har lavet sammen med os.

Se kokke og retter før 2015 »

Betina Repstock
Betina Repstock (23)

Betina Repstock har besøgt Madholdet 10 gange, og har bragt Madholdet 10 uforglemmelige aftener og madminder, opskrifter vi vil bruge igen og igen.

Brian Mark Hansen
Brian Mark Hansen (4)

Brian Mark Hansen har været Søllerød Kro's køkkenchef siden den 1. oktober 2013.
Brian er 32 år og har tidligere været ansat på Ruths Hotel i Skagen, Kong Hans Kælder og derefter på Søllerød Kro som souschef fra 2007 til 2011. I februar 2011 startede Brian som køkkenchef på Christiansholm Slot.
Endvidere har Brian deltaget i flere kokkekonkurrencer og udmærket sig med flotte placeringer……
– Nr. 1 til Årets Vildtret 2013
– Nr. 2 til Bocuse d’Or Danmark 2013
– Nr. 2 til Årets Kok 2010

Claus Jørgensen
Claus Jørgensen (2)

Claus Jørgensen sammen med sin kammerat Christoffer. Claus er souschef på restaurant Lieffroy i Nyborg. Han deltager i kampen om at blive årets kok 2016, og mon ikke der er gode chancer for gevinst. Han vandt i hvert fald samme dyst i Fredericia i 2015.

Frederik Nielsen
Frederik Nielsen (10)

Frederik Nielsen har tidligere været ansat på restaurant Bind. Siden har han været på 3 stjernede Michelin restaurant l´Auberge de l`Ill i Alsace. De sidste 9 måneder han været på Kongeskibet, hvor han har været dronningens og prinsens personlige kok. Efterfølgende har han været kok ved kongehuset, og på Michelinstjerne restauranten Frederiksminde i Præstø

James Price
James Price (3)

James Price står sammen med Adam Price bag adskillige Brdr. Price restauranter, og de er kendte på TV for deres serier "Spise med Price"
Og vi kan fra madholdet bekræfte, at der skal bruges "rigeligt med smør", og mange andre gode ingredienser.

Jan Cocotte Pedersen
Jan Cocotte Pedersen (3)

Jan Pedersens er uløseligt forbundet med restaurationsnavnet "Cocotte" Først på Hotel Richmond, og senere på Scanticon. Som ung blev han kendt fra sin deltagelse og sine præmier ved Bocuse d'Or i Lyon. Menuen til den filmatiserede version af Babettes Gæstebud og utallige efterfølgende gentagelser er ligeledes skabt af Jan Pedersen
Jan har gæstet Madholdet 4 gange.

Jens Breinholt Schou
Jens Breinholt Schou (2)

Vore egen Jens Breinholt Schou, har i mange år arbejdet i Dragørs Røgelaug, og han har været så venlig også at lade hans store viden på området kommet madholdet tilgode.

Jesper Jans
Jesper Jans (10)

Jesper Jans har været med på madholdet næsten alle år, og vi kender ham all som en meget dygtig amatørkok.

JesperVollmer
JesperVollmer (27)

Jesper Vollmer har i mange år arbejdet som køkkenchef ved Kongehuset. Han driver nu køkkenskole og restaurant på Bornholm. Jesper har til vore strore fornøjelse været en af madholdets faste kokke gennem adskillige år.

Jørgen Michelsen
Jørgen Michelsen (6)

Jørgen Michelsen er en af vore faste kokke, som har kommet hos os i mange år. Ofte med sin assistent. Jørgen Michelsen kendes af mange fra sin tid på restaurant Prag på hjørnet af Amagerbrogade og Prags Boulevard.

Jørn Steen Larsen
Jørn Steen Larsen (2)

Vores "egen" Jørn Steen Larsen har i sine unge dage været restaurantionschef på Den Gyldne Fortun, men har siden været konsulent i forbindelse med etableringen af en række restauranter, herunder Restaurant Nokken på Rungsted havn, Restaurant Kastrup Strandpark og restarationsvirksomheden på Valdemar Slot. Derudover ved vi på madholdet, at han har en stor viden om og interesse for vin.

John Kofod
John Kofod (7)

John Kofod er uddannet som hovmester ved Kogtved Søfartsskole, og har siden arbejdet i Californien, Australien, New Zealand og Frankrig. I Danmark har han arbjedet sammen med Erwin Lauterbach på Hotel Skovshoved, og Saison i Hellerup. John har med stor succes drevet Sortebro Kro siden 1998. John er også medophavsmand til Akademiet Bocuse d'Or, Danmark.

Jonas Muhlhahn
Jonas Muhlhahn (2)

Jonas Muhlhahn arbejder hos Folkets Madhus i København. Han er uddannet slagter og pølsemager. Jonas har endvidere den gode evne, at være klar til at springe til med kort varsel, når vi kalder.

Kurt Thyregod
Kurt Thyregod (1)

Vores "egen" Kurt Thyregod har arbejdet inden for flyvning i mange år, og han været direktør for SEB og deres kreditkort. Kurt har dog også haft en meget stor interessere i vin og mad lige fra sine unge dage, som vi har erfaret det på madholdet. Kurt interesse fro mad betyder, at han også laver madlavningsklasser for flere andre gruppen end vores madhold. Vin interssen har også altid været der, og Kurt er specialist i Bordeaux - og alle de andre vine - hvilket i allerhøjeste grad os kommer os på madholdet til gode.

Per Voss Kjærgaard
Per Voss Kjærgaard (5)

Per Voss var tidligere køkkenchef på hotel Marienlyst i Helsingør. Siden 1. december 2015 har han været hovmester i Skovshoved Havn, hvor han har overtager styringen af Restaurant Sejlklubberne.

Peter Hørning
Peter Hørning (14)

Peter Hørning er en ekstraordinær kok der har bragt nogle fantastiske aftner og kulinariske oplevelser til madholdet. Han er kok og sommelier i Hørninghuset.
Peter har besøgt madholdet 3 gange.
Peter har udgivet bogen "Kokken & Kærligheden", som kan købes på www.hornyhouse.dk

Prins Henrik
Prins Henrik (6)

I forbindelse med Prins Henriks død og begravelse, brugte vi hans 2. kogebog, "Ikke kun gåselever..." som inspiration til en 6 retters middag. Vore tre faste kokke, Jørn, Leif og Kurt trådte i Prins Henriks sted som vejledere for holdet, og leverede i øvrigt - fra deres egne kældre - 6 fremragende vine fra Chateau Cayx i yngre og ældre årgange som blev smagt til disse retter.

Simon Juel Pedersen
Simon Juel Pedersen (9)

Simon Juel Pedersen er en talentfuld ung kok, som er ansat på Rørvig kro, hvor han også blev uddannet. Han har i en periode arbejdet på "Restaurant 108.", som har en michelin stjerne, og som i øvrigt var en udløber fra Restaurant Noma, og så har han også arbejdet på michelinstjerne restauranten Fredriksminde i Præstø.

Steen Nielsen
Steen Nielsen (3)

Steen Nielsen er indehaver af restaurant De Fire Årstider i Århus, hvor han madstil kan beskrives som det moderne franske køkken.

Steen Johnsen
Steen Johnsen (3)

Steen Johnsen som ejer Kongelundskroen, har gennem sin profession været ansat på det berømte Hotel Claridge i London, og købte allerede i en ung alder sammen med sin kone Henriette Kongelundskroen.
Ved besøg på mange af Frankrigs absolut bedste stjernerestauranter, og på rejser til afsides liggende steder i verden, skaffer Steen Johnsen sig inspiration, der aldrig mangler smagsmæssige overraskelser.

Stefan Svane
Stefan Svane (7)

Stefan Svane er køkkenchef på Filmskolen og har været tilknyttet Lars Sejer Christensens kokketeam.

Torben Skandrup
Torben Skandrup (9)

Torben Skandrup har i 25 år drevet restaurant "Den Sorte Ravn" på den pæne side af Nyhavn, modsat de mange turistrestauranter. Han arbejder ikke længere - ud over som lærer for madholdet.