Find en kok


Betina Repstock

Betina Repstock har besøgt Madholdet 10 gange, og har bragt Madholdet 10 uforglemmelige aftener og madminder, opskrifter vi vil bruge igen og igen.

Mere om Betina Repstock

Brian Mark Hansen

Brian Mark Hansen har været Søllerød Kro’s køkkenchef siden den 1. oktober 2013. Brian er 32 år og har tidligere været ansat på Ruths Hotel i Skagen,…

Mere om Brian Mark Hansen

Claus Jørgensen

Claus Jørgensen sammen med sin kammerat Christoffer. Claus er souschef på restaurant Lieffroy i Nyborg. Han deltager i kampen om at blive årets kok 20…

Mere om Claus Jørgensen

Frederik Nielsen

Frederik Nielsen har tidligere været ansat på restaurant Bind. Siden har han været på 3 stjernede Michelin restaurant l´Auberge de l`Ill i Alsace. De…

Mere om Frederik Nielsen

James Price

James Price står sammen med Adam Price bag adskillige Brdr. Price restauranter, og de er kendte på TV for deres serier “Spise med Price” Og vi kan fra…

Mere om James Price

Jan Cocotte Pedersen

Jan Pedersens er uløseligt forbundet med restaurationsnavnet “Cocotte” Først på Hotel Richmond, og senere på Scanticon. Som ung blev han kendt fra sin…

Mere om Jan Cocotte Pedersen

Jens Breinholt Schou

Vore egen Jens Breinholt Schou, har i mange år arbejdet i Dragørs Røgelaug, og han har været så venlig også at lade hans store viden på området kommet…

Mere om Jens Breinholt Schou

Jesper Jans

Jesper Jans har været med på madholdet næsten alle år, og vi kender ham all som en meget dygtig amatørkok.

Mere om Jesper Jans

Jesper Vollmer

Jesper Vollmer har i mange år arbejdet som køkkenchef ved Kongehuset. Han driver nu køkkenskole og restaurant på Bornholm. Jesper har til vore strore…

Mere om Jesper Vollmer

John Kofod

John Kofod er uddannet som hovmester ved Kogtved Søfartsskole, og har siden arbejdet i Californien, Australien, New Zealand og Frankrig. I Danmark har…

Mere om John Kofod

Jonas Muhlhahn

Jonas Muhlhahn arbejder hos Folkets Madhus i København. Han er uddannet slagter og pølsemager. Jonas har endvidere den gode evne, at være klar til at…

Mere om Jonas Muhlhahn

Jørgen Michelsen

Jørgen Michelsen er en af vore faste kokke, som har kommet hos os i mange år. Ofte med sin assistent. Jørgen Michelsen kendes af mange fra sin tid på…

Mere om Jørgen Michelsen

Jørn Steen Larsen

Vores “egen” Jørn Steen Larsen har i sine unge dage været restaurantionschef på Den Gyldne Fortun, men har siden været konsulent i forbindelse med eta…

Mere om Jørn Steen Larsen

Kokkenavn

Beskrivelse af denne kok

Mere om Kokkenavn

Kurt Thyregod

Vores “egen” Kurt Thyregod har arbejdet inden for flyvning i mange år, og han været direktør for SEB og deres kreditkort. Kurt har dog også haft en me…

Mere om Kurt Thyregod

MIchel Michaud

Michel-Patrick Michaud burde ikke behøve den store introduktion. Han er nok en af de mest kendte danske kokke. Men vi bør nævne, at han  stammer fra C…

Mere om MIchel Michaud

Peter Hørning

Peter Hørning er en ekstraordinær kok der har bragt nogle fantastiske aftner og kulinariske oplevelser til madholdet. Han er kok og sommelier i Hørnin…

Mere om Peter Hørning

Prins Henrik

I forbindelse med Prins Henriks død og begravelse, brugte vi hans 2. kogebog, “Ikke kun gåselever…” som inspiration til en 6 retters middag. Vore tr…

Mere om Prins Henrik

Simon Juel Pedersen

Simon Juel Pedersen er en talentfuld ung kok, som er ansat på Rørvig kro, hvor han også blev uddannet. Han har i en periode arbejdet på “Restaurant 10…

Mere om Simon Juel Pedersen

Steen Johnsen

Steen Johnsen som ejer Kongelundskroen, har gennem sin profession været ansat på det berømte Hotel Claridge i London, og købte allerede i en ung alder…

Mere om Steen Johnsen

Steen Nielsen

Steen Nielsen er indehaver af restaurant De Fire Årstider i Århus, hvor han madstil kan beskrives som det moderne franske køkken.

Mere om Steen Nielsen

Stefan Svane

Stefan Svane er køkkenchef på Filmskolen og har været tilknyttet Lars Sejer Christensens kokketeam.

Mere om Stefan Svane

Torben Skandrup

Torben Skandrup har i 25 år drevet restaurant “Den Sorte Ravn” på den pæne side af Nyhavn, modsat de mange turistrestauranter. Han arbejder ikke længe…

Mere om Torben Skandrup