Hummer, saltet yoghurt, pærer og lakridsnoter

Avanceret kursus: (Næsten) ingen opskrift.

Hummer, saltet yoghurt, pærer og lakridsnoter

Ingredienser

  • Hummer
  • Yoghurt
  • Pærer
  • Lakrids
  • YOUGHURT BLANQUETTE SAUCE
  • 500 ml. yoghurt
  • 200 ml. æggeblomme
  • 200 ml. hønsefond
  • 500 ml. smør
  • salt - peber
  • 1 citron

Fremgangsmåde

  1. Improviser! Man kan evt. erstatte saltet youghurt med en yoghurt blanquette sauce, som fremstilles således:
  2. YOGHURT BLANQUETTE SAUCE: Smør og fond koges op. Creme fraiche og æggeblomme kommes i gryde og piskes, legeres op. Kom smeltet smør og fond ned i massen, lidt ad gangen, og pisk det hele sammen. Kom i gryde og varm igennem, pas på det ikke skiller (æg). Smag til med salt, citron og rygeost

Per Voss Kjærgaard

Per Voss var tidligere køkkenchef på hotel Marienlyst i Helsingør. Siden 1. december 2015 har han været hovmester i Skovshoved Havn, hvor han har overtager styringen af Restaurant Sejlklubberne.